Ірпінський центр позашкільної освіти на період карантину продовжує здійснювати навчання своїх вихованців за допомогою елементів та засобів дистанційної освіти. Відкрилося багато можливостей для особистісного розвитку та навчання. Активними є робота гуртків художньо-естетичного напряму – це організація конкурсів-виставок фотографій і малюнків в онлайн-форматі, відео заняття з вокалу та хореографії. Проведено дистанційний вокальний конкурс «ВІТАМІН». Кожен бажаючий відзняв відео та розмістив у групі гуртка, а переможців обирали колективним голосуванням! Всі отримали добру порцію творчих вітамінів та готові працювати далі. Гурток «Народний танець» проводить онлайн конкурс «Соло» та фото конкурс «Я танцюю».
Цікавими є проведення онлайн майстер-класів художньо-декоративного мистецтва, відеоконференцій та оздоровчих тренувань. Продовжує працювати в онлайн-режимі проект «Патріотичні екскурсії» для юних екскурсоводів.
Для всієї сім’ї пропонується участь в обласній родинній онлайн-етноакції «Дитинства пісня Великодня», метою якої є відродження вікових звичаїв і традицій святкування Великодня в Україні, популяризація сімейних цінностей, патріотичне виховання дітей та учнівської молоді, створення святкової атмосфери в переддень Великодня.
Пропонуємо не втрачати час і прийняти участь у онлайн проектах Ірпінського центру позашкільної освіти!

Рекомендовані новини