Турисько-краєзнавча робота в Ірпінському центрі позашкільної освіти спрямована на відродження духовності, історичної пам’яті, любові до рідного краю, патріотизму, відповідальності за збереження історико-культурного надбання.

Перший рік працює гурток «Юні екскурсоводи» під керівництвом Тетяни Адамчук, але вже здобув неабиякі результати в дослідженні рідного краю, створенні екскурсій рідним містом, еколого-натуралістичній та просвітницькій роботі, а саме зайняті призові місця:

  • Відзнака у національному етапі XІІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Ось мій рідний край, ось мій рідний дім»у номінації «Інтернет-блог історичними стежками» – Вікторія Войналович
  • Перше місце в обласному конкурсі «Юні екскурсоводи» за напрямом «Екскурсії  територією  населеного  пункту» – Вікторія Войналови.
  • Два других місця в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю «В об’єктиві натураліста» у номінаціях «Кращий відеофільм» та «Кращий відеоролик» – Анна Оропай, Яна Войналович.
  • Друге місце у ХІХ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості у номінації «Історія України і державотворення» групова робота «Гостомельський отаман Орлик» вихованців: Бурлачук Назар, Крюкова Анастасія, Крюкова Дарія, Мокляк Катерина, Войналович Вікторія.
  •  Третє місце  у ХІХ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості у номінації «Література» з власною збіркою поезії «Моя душа» – Байцер Катерина.
  • Два перші місця в обласному етапі Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка» у номінації «Краща годівничка» – Черевніченко Назар, Крюкова Дарія.
  • Участь в обласній краєзнавчій онлайн-конференції учнівської молоді «Київщина – мій заповітний край», секція «100-річчя Української революції», та секція Мандруємо Київщиною»  – Катя Мокляк, Вікторія Войналович.

Інтерес гуртківців до екскурсій у різні міста України підтримуємо і в період карантину- здійснено онлайн екскурсії  у Переяслав, Одесу, Вишгород, Чернігів, та інші міста.

Вітаємо вихованців гуртка «Юні екскурсоводи» із здобутими перемогами, та бажаємо продовжувати розпочату справу і досягати нових вершин!

Рекомендовані новини