У лютому 2021 року Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» спільно з Українським молодіжним аерокосмічним об’єднанням «Сузір’я» (УМАКО «Сузір’я») за сприяння Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова та за підтримки Міністерства освіти і науки України провів обласний Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

Цього року вихованцями і учнями закладів позашкільної та загальної середньої освіти подано 470 робіт у номінаціях «Література та журналістика», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Фото-, відео- та кіномистецтво», «Комп’ютерна графіка», «Музичне мистецтво».

Вітаємо вихованців ІЦПО, переможців та призерів конкурсу:

І місце – Махнівська Надія, вихованка гуртка «Вокальний спів», за роботу «Гімн планети Марс» у номінації «Музичне мистецтво» (керівник Є. Махнівська)

ІІ місце – Бойчук Лілія, вихованка гуртка «Студія образотворчого мистецтва», за роботу «»Космічна піратка» у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник О. Чиренко )

ІІ місце – Завадська Софія, вихованка гуртка «Ідеальний кадр», за роботу «Загадковий Всесвіт» у номінації «Фото-, відео- та кіномистецтво» (керівник І. Міщенко)

ІІІ місце – Бургомистренко Марія, вихованка гуртка «Вокальний спів», за роботу «Музика Всесвіту» у номінації «Музичне мистецтво» (керівник Є. Махнівська)

ІІІ місце – Павловський Артур, вихованець гуртка «Юні друзі природи», за вірш «Дивлюсь я на небо. Роздуми» у номінації «Література і журналістика» (керівник Л. Ромашко);

ІІІ місце – Смагітель Діана, вихованка гуртка «Художня комп’ютерна анімація», за роботу «Зоряний дощ» у номінації «Комп’ютерна графіка» (керівник Т. Світельська);

ІІІ місце – Величко Ольга, вихованка гуртка «Графічний дизайн», за роботу «Мандрівка серед зірок» у номінації «Комп’ютерна графіка» (керівник В. Величко)

Рекомендовані новини