Наприкінці березня 2021 року Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» в режимі онлайн провів ІІ (обласний) етап Техно-арт-галереї дитячої творчості в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

На виставку було подано 114 робіт вихованців та учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Київської області у п’яти номінаціях: «Спортивно-технічне моделювання» (51 робота), «Техніка майбутнього» (15 робіт), «Ігри та іграшки з елементами електротехніки» (18 робіт), «Прилади та обладнання» (10 робіт), «Архітектура та будівництво» (20 робіт).

Вітаємо вихованців Ірпінського центру позашкільної освіти та їх керівників з призовими місцями:

Некачало Олександр – ІІ місце за роботу “Радіокерована швидкісна модель” у номінації “Прилади та обладнання”. Гурток “Судномоделювання”. Керівник Кривенко О.І.

Мушинська Дарина – ІІ місце за роботу “Глобус Місяця” у номінації “Техніка майбутнього”. Гурток “Орігамі”. Керівник Байса Л.В.

Зинюк Станіслав – ІІ місце за роботу “Україна” у номінації “Техніка майбутнього”. Гурток “Початкове технічне моделювання”. Керівник Дорошенко С.М.

Горобчук Валодимир – ІІІ місце за роботу “Модель-копія Скорий” у номінації “Спортивно-технічне моделювання”. Гурток “Судномоделювання”. Керівник Кривенко О.І.

Шевченко Всеволод – ІІІ місце за роботу “Аахенський собор. Німеччина” у номінації “Архітектура та будівництво”. Гурток “Орігамі”. Керівник Байса Л.В.

Павленко Софія – ІІІ місце за роботу “АН-2” у номінації “Ігри та іграшки з елементами електротехніки”. Гурток “Паперопластика”. Керівник Павленко І.В.

Рекомендовані новини