Щодо роботи закладів освіти
з 17 по 25 квітня 2021 року.

Станом на 16 квітня 2021 року Київська область залишається в «червоній зоні». На жаль, показники стану захворюваності серед працівників закладів освіти та дітей на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2, є невтішними. Рішенням позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.04.2021 року у закладах освіти Ірпінської міської територіальної громади продовжено обмежувальні карантинні заходи.
З 17 по 25 квітня 2021 року (включно) освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти буде здійснюватися з використанням технологій дистанційного навчання, заборонено роботу гуртків та секцій у приміщеннях шкіл та закладів позашкільної освіти, закритими для відвідування залишаються заклади дошкільної освіти.
Дякуємо усім батькам за розуміння та відповідальне ставлення до вимушених протиепідемічних заходів. Лише спільними зусиллями ми зможемо запобігти та подолати негативні наслідки пандемії, адже пріоритетом є життя та здоров’я дітей.

Бережіть себе, бажаємо всім міцного здоров’я!

    

Рекомендовані новини