Сьогодні в рамках святкування Дня Незалежності Республіки Польщі відбувся підсумковий круглий стіл міжнародного проєкту на тему “Добросусідство та обмін досвідом”, учасниками якого були учні та педагоги Ірпінського Центру позашкільної освіти.

До святкового заходу долучилися представники Виконавчого комітету Ірпінської міської ради, Спілки Поляків м.Києва Спілка Поляків м.Києва , та Ірпінський центр любителів польської культури Re-Re Kum-Kum. Упродовж тижня з 1.11.-08.11.2021 року делегація Ірпінського Центру позашкільної освіти, в рамках грантової програми від Міністерства молоді і спорту України, перебували в польському містечку Лодзь, де знайомилися з культурою, історією та традиціями Польщі, вдосконалювали польську мову, обмінювалися досвідом з педагогами та учнями польських центрів позашкільної освіти, стали яскравими учасниками Форуму закладів позашкільної освіти Польщі, багато подорожували і робили для себе невеликі відкриття.

Під час круглого столу була представлено підсумки проєкту, вихованці Центру та гості підготували цікаві презентації, звучали вірші та театральні постановки польською мовою від наймолодших учасників.

Оксана Сулема привітала від імені міського голови Олександра Маркушина педагогів та юних учасників

міжнародного проєкту, подякувала їм за популяризацію Ірпеня в міжнародному просторі та побажала успіху в майбутніх проєктах.Особливу подяку висловив начальник Ірпінського відділу освіти і науки Олег Білорус координаторам проєкту – Тетяні Бабиній та директорці ІПЦО Тетяні Адамчук
.

Рекомендовані новини