28 січня на базі Ірпінського центру позашкільної освіти відбулося друге заняття обласного майстер-класу від досвідченого майстра своєї справи, керівника гуртка «Судномоделювання», Олександра Кривенка з теми «Технології виготовлення моделей кораблів і літаків» для керівників гуртків науково-технічного напряму, учителів трудового навчання.
Олександр Іванович знайомив учасників майстер-класу з технологіями виготовлення деталей з металу, жерсті і дроту. Цього разу заняття проходило у змішаній формі: були присутні педагоги в закладі і проходила трансляція в онлайн режимі.
Технічне моделювання – поширений напрям науково-технічної творчості. Це один із видів улюблених занять учнівської молоді, що допомагає ознайомитися зі світом техніки.
Метою даного заняття є задоволення інтересів учасників майстер-класу до проектування і виготовлення стендових моделей різноманітної техніки: макетів літаків, бронетехніки усіх часів, легкових та вантажних автомобілів, космічних кораблів, залізничного транспорту тощо.

Рекомендовані новини