Запрошуємо до учаті у Всеукраїнському проекті “Мішечок”.
Фотографії з пошитими торбинками надсилайте нам на пошту etc-irpin@ukr.net

Нижче умови участі:

Всеукраїнський проєкт «Мішечок» для учнівської молоді запрошує школярів стати частиною руху з популяризації доступних екологічних рішень. Наша мета – максимально замінити пластик та розвинути альтернативний напрямок відповідального споживання Земних ресурсів.
З 6 квітня 2021 року ми заохочуємо шити екомішечки для користування в повсякденному житті та побуті. А також прагнемо, щоб використання цих торбинок стало щоденною корисною звичкою – альтернативним пакуванням при покупці товарів.
Запрошуємо заповнити анкету учасника та поділитися вашим досвідом у соціальних мережах до 7 травня 2021 року й отримати можливість виграти приз для себе і своєї школи.
Фінальні результати проєкту оголосять 12 травня 2021 року та визначать переможців в індивідуальних та колективній номінаціях. Найактивніші та найкреативніші отримають призи від партнерів, а навчальний заклад, команду якого організатори визначать як переможця, отримає суперприз: комплект обладнання для сублімації 5в1 ПРОФІ (устаткування призначена для друку на футболках, подушках, пазлах, чашках, тарілках, кепках, чохлах для мобільних і багато іншого).
Результати проєкту опублікують в новинах на сайті www.schoolrecyclingworld.org.
Завдання проєкту: заохотити школярів та молодь виготовити мішечки (торбинки), що будуть екологічною альтернативою пластиковому пакуванню і сприятимуть поширенню екологічного мислення та звичок. В рамках проєкту буде проведений конкурс. У конкурсі можна брати участь колективно та індивідуально. Головні критерії конкурсу: кількість пошитих мішечків та їх використання в побуті, а разом з тим, здатність практично впливати на розв’язання екологічної проблеми. Враховується також креативний підхід, естетичне вирішення та рівень технічної реалізації.
Щоб взяти участь у проєкті, заклади загальної середньої та позашкільної освіти мають:
• проінформувати учнів про проєкт, опублікувати на своїх сторінках у соціальних мережах, месенджерах, платформах внутрішніх комунікацій та сайті навчального закладу інформацію про конкурс (додаток 2);
• до 7 травня 2021 року виконати передбачене конкурсом завдання – пошиття мішечків;
• заповнити онлайн форму https://forms.gle/N7gw8RcM5M9To5g78;
• опублікувати інформацію про результат реалізації проєкту на інформаційних ресурсах навчального закладу та відмітити сторінки організаторів: https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld, https://www.instagram.com/schoolrecyclingworld .
Організатор проєкту – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World». Конкурс відбувається за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo України

Рекомендовані новини